Nya priser på våra onlineutbildningar gäller fr.o.m. 1 augusti 2024

Öppen och mottaglig är nyckeln till att leva istället för att överleva

att gå över bron bokmässan evaberlander.com gräl hjärnan kommunikation konflikter kontakt neurobiologi nya möjligheter podcast problem skilsmässa Sep 20, 2021
 

En tidig morgon på bokmässan. 

Här får du se en kort film där jag föreläser på bokmässan i Göteborg. Nyckeln till bra och varma relationer ligger i vår förmåga av att vara öppna, mottagliga och närvarande. Speciellt när vi kommunicerar med oss själva och med varandra.

Detta kan låta självklart och enkelt men alla som fastnat i problem, oro och svårigheter vet hur tufft det kan vara. Tänk så mycket energi det går åt att ha det dåligt! Både med sig själv och med andra.  

I min klinik har jag träffat tusentals par som har lärt sig att bygga en bro av kontakt. En dialog där båda blir hörda och begripna - detta oavsett om de ska fortsätta sin resa tillsammans eller inte.

Jag har även träffat tusentals individer som fastnat i oro, negativa tankar och självkritik. Människor som vill ha förändring men som inte haft verktyg att nå dit de förtjänar och vill. 

Jag vet vägen...

  • Jag vet det för att jag har lång klinisk erfarenhet. 
  • Jag vet det för att jag ständigt uppdaterar min kunskap.
  • Jag vet det för att jag själv lärt mig att gå från otrygg, arg och konfliktfylld till trygg, glad och lugn. En berörande resa som jag vill smitta dig med. 

I mina distansutbildningar och live event lär jag dig (och er) att kommunicera på ett sätt som leder framåt. Jag lär dig sambandet mellan neurobiologi, kommunikation, konflikter, framgång, kärlek och hälsa. 

Resultatet = Att du lär dig att LEVA istället för att överleva, (titeln på min första bok). 

Att lära sig att kommunicera (med sig själv och andra) på ett sätt som leder till kontakt är inte bara berörande och glädjefyllt utan även grunden till framgång och livskvalité. 

Vänta inte på att någon annan ska förstå, lyssna eller utvecklas. Ta ditt liv på allvar - detta oavsett om du vill ha min hjälp eller inte. Det finns många väga att gå. Gör det. Nu! 

Lycka till! 

Eva Berlander