Nya priser pÄ vÄra onlineutbildningar gÀller fr.o.m. 1 augusti 2024

Vem Àr Eva Berlander?

Eva Berlander, en erfaren relationsexpert med över 30 Ärs erfarenhet, har framgÄngsrikt utbildat terapeuter, företagsledare och par för att frÀmja positiv kommunikation och förstÄelse i relationer. Hon Àr kÀnd för sitt varma och humoristiska tillvÀgagÄngssÀtt, och hennes nÀrvaro och kunskap skapar en trygg och medveten atmosfÀr för deltagarna.

”Under sin karriĂ€r har Eva mött över 1900 par i sin klinik och inspirerat tusentals individer och grupper genom sina förelĂ€sningar, workshops och onlineutbildningar. Genom hennes program har deltagarna fĂ„tt insikt i vetenskapligt bevisade strategier för framgĂ„ngsrik kommunikation och konflikthantering, vilket har lett till personlig tillvĂ€xt och förbĂ€ttrade relationer.

Eva fokuserar pĂ„ att integrera kunskap om neurobiologi, kommunikation, framgĂ„ng och kĂ€rlek för att hjĂ€lpa mĂ€nniskor att förstĂ„ och förbĂ€ttra sina relationer. Hennes metod, kĂ€nd som ”Att gĂ„ över bron”, frĂ€mjar ökad medvetenhet och förstĂ„else för bĂ„de sig sjĂ€lv och andra.”

Privat Àr Eva gift sedan 31 Är tillbaka med Sven Berlander och tillsammans har de tvÄ vuxna söner, Anders och Nicholas, samt familjens terapihund Zoe, en Finsk Lapphund. För personer med hundallergier finns möjlighet att informera om detta dÄ Zoe ofta Àr nÀrvarande pÄ institutet.

PÄ institutet har vi sÀllskap av Zoe!

VÀldigt ofta har vi Zoe "terapihunden" pÄ besök hos oss. Hon Àr en finsk lapphund, 5 Är gammal och Àlskar mÀnniskor. Hon Àr dessutom vÀldigt förlÄtande för pÀlsallergiker.

Om du Àr hundrÀdd eller extremt allergisk, lÄt oss veta innan ett eventuellt besök. Tack för er förstÄelse!