Nya priser på våra onlineutbildningar gäller fr.o.m. 1 augusti 2024

Vem är Eva Berlander?

Eva Berlander, en erfaren relationsexpert med över 30 års erfarenhet, har framgångsrikt utbildat terapeuter, företagsledare och par för att främja positiv kommunikation och förståelse i relationer. Hon är känd för sitt varma och humoristiska tillvägagångssätt, och hennes närvaro och kunskap skapar en trygg och medveten atmosfär för deltagarna.

”Under sin karriär har Eva mött över 1900 par i sin klinik och inspirerat tusentals individer och grupper genom sina föreläsningar, workshops och onlineutbildningar. Genom hennes program har deltagarna fått insikt i vetenskapligt bevisade strategier för framgångsrik kommunikation och konflikthantering, vilket har lett till personlig tillväxt och förbättrade relationer.

Eva fokuserar på att integrera kunskap om neurobiologi, kommunikation, framgång och kärlek för att hjälpa människor att förstå och förbättra sina relationer. Hennes metod, känd som ”Att gå över bron”, främjar ökad medvetenhet och förståelse för både sig själv och andra.”

Privat är Eva gift sedan 31 år tillbaka med Sven Berlander och tillsammans har de två vuxna söner, Anders och Nicholas, samt familjens terapihund Zoe, en Finsk Lapphund. För personer med hundallergier finns möjlighet att informera om detta då Zoe ofta är närvarande på institutet.

På institutet har vi sällskap av Zoe!

Väldigt ofta har vi Zoe "terapihunden" på besök hos oss. Hon är en finsk lapphund, 5 år gammal och älskar människor. Hon är dessutom väldigt förlåtande för pälsallergiker.

Om du är hundrädd eller extremt allergisk, låt oss veta innan ett eventuellt besök. Tack för er förståelse!