Nya priser på våra onlineutbildningar gäller fr.o.m. 1 augusti 2024

Den rätta lärandet är distansutbildningen!

delmål framgång glädje kommunikation kärlek mental träning mål podcast varma relationer vision Sep 20, 2021
 

Samarbete = Glädje! 😃

Integrering kommer av differentierade delar som länkas samman. 

När vi kan länka olika synsätt och glädjas åt att det finns många vägar som leder framåt, ja då kan vi lättare skapa ett bättre liv och en bättre värld.

Vi vet att när du lär dig hemma på distans då integrerar du kunskapen på ett helt annat sätt än om du bara åker på kurs eller går på andra live event. 

Nyckeln är att du eller ni tar in ny kunskap, där livet händer. Det ger dig eller er en unik möjlighet att träna, träna och åter träna på det som leder dig och er framåt. Det är mer kostnadseffektivt, enklare, snabbare samt att du kan se varje film om och om igen. När du vill och hur du vill.

Du kommer att känna att jag är med dig på din resa, då jag svarar på alla dina kommentarer. Du kan även läsa vad andra har skrivit (enbart förnamn syns). Vi människor är så lika varandra och när vi ser att vi inte är ensamma i vår strävan att byta ut problem, hinder och svårigheter mot glädje, kraft och nya möjligheter, ja då händer det magiska saker.  

Många väljer att på sin promenad lyssna. Andra sitter framför datorn. Alla lär sig nytt! 

Självklart kan du kombinera din distansutbildning med live möten hos mig. Tillsammans med mig, får du det bästa av det bästa! 

Den rätta lärandet är helt enkelt distansutbildningen! 

Varmt välkommen! 

Eva Berlander