Nya priser på våra onlineutbildningar gäller fr.o.m. 1 augusti 2024

ONLINEUTBILDNING 

Exakt vad innehåller Mellan Paketet?

Utveckla glädje, kraft och kärlek med vårt Mellanpaket! Grundutbildning i neurobiologi, konflikthantering och mer. Stärk din emotionella motståndskraft.

KÖP NU

Vad får jag?

Denna online utbildning är idealisk för dig som är fast besluten att må bra och bygga respektfulla, kärleksfulla relationer. Den fungerar som en form av personlig terapi som du genomför online. Kom ihåg att materialet är inte bara värdefullt för din kärleksrelation, även din relation till familj, vänner och kollegor har stor nytta av detta.

Innehåll i denna kurs:

 • Grundutbildning: Att leva i stället för att överleva, den stora bilden.
 • Kurs: Relationer & mentalträning.
 • Arbetsmanual
 • Två böcker
 • Vetenskapliga fakta, övningar, utmaningar, dialoger, insikter
 • Över 50 timmars videomaterial med Eva Berlander
 • Inspiration från andra experter

 

Grundutbildning: Att leva istället för att överleva, den stora bilden

Denna omfattande grundutbildning är designad för att stödja dig i att bygga ett kärleksfullt och glädjefyllt liv. Den bygger på gedigen forskning om varma relationer, effektiv kommunikation och mental hälsa. Syftet är att ge dig djupa insikter och verktyg för att integrera denna kunskap i din vardag, direkt i din hemmiljö.

Genom att interagera med ditt dagliga liv får du unika möjligheter att tillämpa och öva det du lär dig i verkliga situationer, vilket gör att du kan se och mäta framsteg i realtid. Du har dessutom ständig kontakt med Eva Berlander genom att kommentera under filmerna och få svar direkt av henne. Detta skapar en känsla av att ha Eva vid din sida, som om hon vore i ditt kök, och du får även tillgång till andra deltagares värdefulla kommentarer.

Denna del av utbildningen är både rik och varierad, utformad för att ge dig en djupgående förståelse av hur du kan förbättra din kommunikation och relationer. Genom att följa med Eva Berlander i videomaterial och podcasts får du insikter från både hennes omfattande erfarenheter och de spännande bidragen från andra experter.

Varje modul i utbildningen är noga planerad för att säkerställa att du inte bara får teoretisk kunskap utan också praktiska verktyg för att omsätta denna kunskap i ditt dagliga liv. Denna kombination av video, ljud och skriftliga material gör lärandet engagerande och tillgängligt oavsett din tidigare erfarenhet eller kunskapsnivå.

Innehåll i denna kurs:

 • 10 moduler: Cirka 45 timmars videomaterial som täcker olika aspekter av kommunikation och relationer.
 • Podcasts: Omkring 7 timmar av fördjupande diskussioner som kompletterar videolektionerna.
 • Inspiration från experter: Tillgång till unika perspektiv och erfarenheter från olika fält.
 • Vetenskapliga fakta och praktiska tillämpningar: Övningar och utmaningar som stärker ditt lärande och tillämpning.
 • Arbetsmanual: Ett värdefullt verktyg som stödjer ditt lärande och implementering av nya färdigheter.
 • En bok: Ytterligare material som kompletterar och fördjupar kursinnehållet.

Med dessa resurser kommer du att märka hur ditt engagemang och din motivation ökar. Genom att engagera dig i denna grundliga utbildning kommer du steg för steg att kunna ta kontroll över din kommunikation och dina relationer, vilket inte bara förbättrar din personliga tillväxt utan också din interaktion med andra i såväl privatliv som yrkesliv.

Kursen är framtagen för att ge dig nycklarna till ett rikare och mer kärleksfullt liv. Den stora bilden hjälper dig att se sammanhangen och gör det möjligt för dig att växa och utvecklas på sätt du tidigare bara kunnat drömma om.

 

Kurs: Relationer & Mental Träning

Denna kurs utforskar kraften i mental träning, en metod som många har använt för att uppnå sina mål, ofta på oväntade sätt. Tänk dig att du kan agera och känna exakt som du önskar i roller som partner, vän, förälder, eller chef. Föreställ dig att kunna se framåt och möta den version av dig själv som du strävar efter att vara.

Under kursen får du ta del av samtal där Eva Berlander träffar Lars-Eric Uneståhl, grundaren av mental träning. Tillsammans utforskar de relationer och mental träning på ett lekfullt sätt.

Innehåll i denna delkurs:

 • Cirka 6,5 timmars videomaterial med Eva Berlander & Lars-Eric Uneståhl
 • Vetenskapliga fakta, utmaningar, övningar och insikter
 • En bok

 

Föreläsning: Bakom varje kritik ligger en önskan – En längtan som vi tyvärr sällan hör.

I denna föreläsning inspirerar Eva Berlander dig att se på kommunikation ur ett nytt perspektiv. Alla längtar efter att bli sedda, hörda, respekterade och förstådda – en biologisk längtan som sällan blir tillgodosedd då vi lätt fastnar i konflikter och svårigheter.

Vår avsikt är att du (eller ni) ska uppfatta föreläsningen som en vänlig kram, en inbjudan till att utforska och omfamna möjligheterna, snarare än att fokusera på det som kan vara svårt. (Observera: Denna föreläsning, som ursprungligen sändes live, har spelats in på nytt för att skydda deltagarnas integritet.)

Innehåll:

 • Cirka 1 timmes föreläsning.
 • Insikter och en möjlighet att beröra hjärtat.

 

Eva Berlanders Community

Välkommen till vår nya och förbättrade Community, eller som vi kallar det, "mötesplatsen". Här får ni tillgång till värdefull information från oss på institutet, intressanta insikter från andra medlemmar samt möjligheter till utmaningar och träffar.

 

Böcker

Att leva istället för att överleva – Medveten dialog ger kärleken en chans

Att ha en svår relation kan vara oerhört smärtsamt. Eva Berlander föreslår att vi ska se konflikter från ett nytt perspektiv och "hurra" för dem, för genom detta kan vi hitta vägar till djupare kontakt och verkligt förtroende. Detta innebär inte att boken förminskar allvaret i att ha det svårt tillsammans med en partner, förälder eller vän. Istället presenterar den konflikter som en möjlighet att förbättra relationer. Att leva istället för att överleva bygger på neurobiologi – forskning om hjärnans funktioner – och presenterar en tydlig kommunikationsmodell. Vi möter även det fiktiva paret Lotta och Mikael.

Mind Training

Denna bok ger en ökad förståelse för mental träning, dess fördelar och dess komponenter. Som med all träning förbättras motivationen och effektiviteten när man förstår varför man tränar på ett visst sätt. Detta kan även underlätta din träning och utveckling av förmågan att styra ditt liv i en önskad och konstruktiv riktning. Boken är skriven av Dr Lars-Eric Uneståhl och Igor Ardoris.

 

Handbok för individer och par

Utbildningen inkluderar även en arbetsmanual.

KÖP NU