Nya priser på våra onlineutbildningar gäller fr.o.m. 1 augusti 2024

ONLINEUTBILDNING 

Exakt vad innehåller Lilla Paketet?

Här hittar du diplomerande utbildningar som ger dig vetenskapliga fakta, spännande insikter, träningsprogram och tydliga kommunikationsverktyg som hjälper dig att LEVA och ARBETA smartare, bättre och gladare! På resan lär du dig, och andra, att lyssna för att förstå.

KÖP NU

Vad får jag?

Denna onlineutbildning är utformad för dig som söker djupare förståelse för hur man bygger respektfulla och kärleksfulla relationer. Kursen leder dig genom tio steg som främjar glädje, styrka och positiv interaktion.

Vad ingår i paketet?

  • Kurs: '10 steg till en lycklig relation' – En steg-för-steg-guide.
  • Föreläsning: 'Bakom varje konflikt ligger en önskan' – En utforskning av de dolda längtarna bakom våra konflikter.
  • Vetenskapligt underbyggda övningar och utmaningar som ger dig nya insikter.
  • En inspirerande bok som komplement till ditt lärande.

 

Mer än bara konfliktlösning:

Denna kurs tar en holistisk approach till relationer, och är speciellt värdefull om du upplever konflikter, gräl eller perioder av tystnad som smärtar. Genom en kombination av kunskap om kärlek, förälskelse, kommunikation och mental hälsa, ökar kursen din förmåga att bemöta dig själv och andra med medkänsla och förståelse.

Utbildningen lägger fokus på de delar av ditt liv som du kan påverka och lär dig acceptera det som är utanför din kontroll. Istället för att endast rätta till problem, fungerar kursen också som en guide för att stärka och bygga vidare på det som redan fungerar bra i dina relationer.

Flexibelt lärande:

  • Onlinevideor: Cirka 5 timmar med Eva Berlander.
  • Podcast: Cirka 5 timmar med inspirerande dialoger.
  • Gästexperter: Ytterligare perspektiv och inspiration.
  • Inkluderar en bok och vetenskapligt stödda övningar och utmaningar.

Du kan genomföra denna utbildning enskilt, eller tillsammans med en partner eller vän. Det är en utmärkt start på en spännande resa mot förbättrade relationer.

 

Föreläsning: "Bakom varje kritik ligger en önskan - En längtan som vi tyvärr sällan hör"

I denna inspirerande föreläsning guidar Eva Berlander oss genom kommunikationens komplexitet. Hon belyser hur våra djupaste önskningar om att bli sedda, hörda, respekterade och förstådda ofta går förlorade i konflikters brus. Med en grund i biologiska behov utforskar Eva hur dessa längtan kan gå obemärkta och hur vi kan bryta detta mönster.

Föreläsningen är tänkt som en vänlig kram, en inbjudan till att utforska och välkomna nya möjligheter istället för att fokusera på svårigheterna. Obs: För att skydda deltagarnas integritet har denna föreläsning, som ursprungligen sändes live, spelats om.

Innehåll:

  • Cirka 1 timmes föreläsning

 

Bok: "Att leva i stället för att överleva - medveten dialog ger kärleken en chans"

Denna bok adresserar den smärta som svåra relationer kan medföra. Eva Berlander inspirerar läsaren att omvärdera konflikter, se dem som möjligheter till djupare kontakt och förtroende. Boken tar inte lätt på allvaret i svåra relationer men betonar hur konflikter kan leda till bättre samförstånd.

"Att leva i stället för att överleva" kombinerar insikter från neurobiologi med en klar kommunikationsmodell och introducerar läsarna till det fiktiva paret Lotta och Mikael, vilka illustrerar teorierna i praktiken.

 

Eva Berlanders Community

Välkommen till vår nya och förbättrade "mötesplats" där du får tillgång till värdefull information, insikter från andra medlemmar samt möjligheter till utmaningar och sociala träffar. Här finner du en gemenskap av likasinnade som delar din resa genom våra kurser.

KÖP NU